16 de nov. 2008

Olívia i olé!



La mare de l'Olívia, que és una nena mooolt petitona, necessitava una bossa per penjar a la paret al costat del canviador i poder-hi llençar la roba bruta de la petita. Després de pensar-hi força he fet aquesta bossa que es pot fixar amb quatre ganxos i que és prou rígida com per no deformar-se amb el pes de la roba que hi anirà a dins. L'única consigna que tenia és que no fos rosa.

Espero que li agradi a l'Olívia aquesta bossa tan flamenca!!

* Per fer el biaix he utilitzat un estri de la casa clover que permet convertir fàcilment qualsevol roba a la forma d'un biaix com els que es compren a les merceries de forma que es pot cosir i treballar còmodament. Tenia moltes ganes de fer-lo servir i he de dir que el resultat m'agrada molt (jo he utilitzat aquests topets petits) i crec que li donaré força sortida. Realment aquestes pijades clover són una passada, també tinc una peça per fer yo-yos, aviat penjaré un post perquè em volta pel cap un petit projecte amb yo-yos...

7 comentaris:

Nutsue ha dit...

llástima que no sigui l'olivia...;.)

Lua ha dit...

Olé a tu!!! molt bé nena! t'ha quedat de conya!!!! estic segura que els hi agradarà!!! petonets

Belen ha dit...

queta... i els meus coixins de pasguort que???

no, es broma nena... es que m'ha fet enveja l'olivia i la seva mare...jo tambe vull q em facis algo!

petons

Anònim ha dit...

Ole, ole i ole!

Has pensat de donar-li una mica més d'empenta al nom de l'empresa? Et proposo Fil Parranda I+D. Queda molt més europeu i encaixa amb tu, perquè res no se't resisteix.

Quan t'anirmaràs a tunnejar l'alfa del ventura? He pensat que els topos es porten molt aquesta temporada i que al volant hi quedarien molt bé.

Anònim ha dit...

Per cert, si l'Olívia és tan petitona com dius potser cabrà a dins de la bossa! Menys mal que li has fet el biaix*...

Del tema dels yo-yos, vigila què publiques al teu blog. Saps que els yo-yos eren una arma dels ninges? A veure si et tancaran el blog per promoure la violència callejera.

* No tinc ni idea de què és el biaix, però em feia il·lusió sentir-me part de la família tricotaire i donar la meva opinió. Semblo el Joey de Friends intentant utilitzar les frases fetes quan toca, i diria que tampoc me n'he sortit gaire...

Anna Orduña ha dit...

segur que tan la mare com la nena estarán molt contentes. la tela em sembla molt divertida, amb els topos.
ptnts, anna

ramon ha dit...

Belén... a la cua!

Quetaaaa! Jo en vull un! Si pot ser de 200 x 220 centímetres!