17 de set. 2008

El gorro aglà



Aquest és el primer projecte de punt que faig tota sola. He hagut d'interpretar el patró jo mateixa i, tot i que he rebut consells i indicacions de totes les BKs, puc dir amb orgull que he estat força autònoma. A més m'ha servit per aprendre tècniques que fins ara em semblaven poc més que un expediente X. He après i entès el magic loop (és genial Belén, mil cops millor que aquell merder d'agulles!!!) i fins i tot em sento capacitada a guiar a la Laura en aquesta aventura.
He rebatejat el patró amb el nom d'aglà perquè m'ha quedat una mica curt, de fet no tapa les orelles però el seu destinatari, el Ramon, és un tiu molt feréstec i estic convençuda que mai no les té fredes.

5 comentaris:

Nutsue ha dit...

Felicitats Queta! ara a pel segon!

Anònim ha dit...

Hola trunyi!!

Menys mal que has descobert el loop. Jo pel caldo també l'utilitzo, i quan vaig en bici, i a la feina quan tinc reunions... i amb la coca-cola convina bé!! a la boda m'en vaif fer un fart!

Em caieu bé, però parleu molt raro...

Lua ha dit...

Queta, genial, felicitats!!! El teu amic ramón estarà més que content!!!

Això del loop... jeje... per mi també parles raro... algun dia ens entendrem, eh??? petons!!!

ramon figueras ha dit...

Molt bones Queta.L'Àlex em va donar el dissabte el gorro aglà.M'agrada molt i crec que ha de ser difícil fer-lo.
M'hagués agradat més que m'el donéssis personalment a les Pinedes,per exemple.A veure quan pugeu,que teniu el món dels bolets abandonat.Aquesta setmana que ve la cosa pot estar força bé.(Si pugeu tindreu que matinar...és el que hi ha)

Gràcies per mirar el meu blog.Jo sempre que estic amb gent gran penso que un dia també van ser joves i que si Déu vol un dia jo també seré vell(encara que espero no arribar a ser molt vell).La gent gran és interesantíssima!

Bueno guapa,moltíssimes gràcies i a veure si pugeu algun dia.Molts records al Ventura!!!!!!!!

Queta ha dit...

ramon, veig que has aconseguit publicar un comentari en un blog aliè!! jajajaja!!! estic contenta que t'hagi agradat el romu-gorru i per descomptat que ens veurem aviat, mentre duri la temporada de bolets anirem pujant!!! un petonet!! Q