30 d’ag. 2008

Retorn a la rutina

Després d'aquesta parada per vacances toca anar tornant a les rutines. A mi m'encanten les rutines (potser no totes però en general sí!). Ara, n'hi ha una que m'agrada moltíssim i és la cita de BK els dilluns a la tarda. I a més dilluns passat va venir per primer cop la Laura i ens vam poder conèixer després d'haver-nos intercanviat una quantitat ingent de mails! Però no va venir amb les mans buides, no. Em va portar un regalet directament des de Purl Bee (segurament la botiga més xula de patch del món!!). Jo ja m'he posat a treballar i he fet uns collarets ben bonics amb les noves teles.

La Belén que amb paciència infinita m'està guiant el shalom (espero poder penjar la foto aviat...) també em va portar una bona sorpresa, el marie claire idees que ja ha sortit i ve carregat de bones idees per començar nous projectes. Així que he tingut una tornada a la rutina carregada de regals!!


6 comentaris:

Belen ha dit...

molt bé... veig que el petit saltamontes treballa molt últimament!
ja tinc ganes de veure el shalom.

petons

Lua ha dit...

Nenaaaaaaaaa!!! Que monos que t'han quedat els collarets!!!! Genials!!
I les robetes... molt maques, eh??? ;)

Anònim ha dit...

La meva aventura amb el patchwork ha fracassat abans de començar: no m'he pogut ni apuntar al curs que tenia mirat!
Espero que entre la Queta i les altres reines del patch (entre les quals compto a la belén, la lua i a la meva sogra) em pogueu introduir amb molta paciència en aquest món de fils, llanes i agulles.

Petonets!

Felix ha dit...

Que lo sepas.. que la invasión del fluor y colores raros solo ha empezado... soy un obseso del color... que no es lo mismo que un obeso de color jajajaja

XXoo

Lua ha dit...

Eeeeeeei, el collaret de color verd ha sigut per mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moltíssimes gràcies, Queta!!!!

Unknown ha dit...

Bones
davant de les últimes accions d'algguns polítics (c's i pp), us proposo que el dia 11 de Setembre els nostres blogs pengem l'Estelada. Una campanya que he començat sola i que necessita de tots. En el fons són les nostres cases virtuals. Passa'l . Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut