5 d’ag. 2008

La fi d'una injustícia!



Ja era hora que la Maria, la comentarista més activa d'aquest blog i la millor germana del món mundial, tingués el protagonisme que es mereix en aquest petit racó dins l'univers d'internet. A la foto llueix amb orgull (i una mica de molèstia perquè feia molt sol) la bossa amb collaret a conjunt que li vaig regalar per Nadal.

Vaig comprar aquesta roba, que m'encanta, a Nunoya, la botiga amb les teles més boniques de Barcelona. És una autèntica preciositat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

oi que quan dius que "és una autèntica preciositat" et refereixes a mi?
per fi tinc el que em mereixo!! que consti que em vaig posar les millor gales per la foto: el vestit verd de la foto té unes flors de patchwork precioses (no es veuen a la foto) creació de la queta.

Oscar. ha dit...

..perdo Queta, pero jo tambe vull xerrar amb ta germana.
Hola Maria!! buaff.. que cambiada et trobo, sera que fa molts anys que no ens veiem. Bueno, solament t´informo que aquest any la Festa Major es el dia 16 i 17, com que ultimament tu vas els anys parells, i jo els imparells, aquest any potser ens veiem, ja que jo penso passar-me als parells tambe, jejeje
Queta, Maria, a veure si pugeu... vengaaaa, vaaa

Anònim ha dit...

Hola oscar!! quina sorpresa que hagis trobat el blog de labors de la queta! el cap de setmana de la festa no és segur que estiguem per allà, però el següent (23 i 24) si que hi anirem tota la juventut de cal ferrer. a veure si coincidim, que serà molt més divertit.

Una abraçada!

ig ha dit...

Quan obris la línia masculina de Fil parranda em postularé per fer de model

Queta ha dit...

Jajajaja!!! Oscar!! quina gràcia trobar-te per aquí!!! sí que ens ho deiem que ens assemblavem de petitons!! Jajajaja!!! La maria ja t'ha informat del nostre calendari de pujada, a veure si aguantes una setmaneta i ens veiem per allà dalt!!
Ig, et prenc la paraula, després no et facis enrere, eh?!! Que sàpigues que estic a punt de publicar un post amb la primera linea underwear masculina FILPARRANDA!! Així que estigues al cas!!

eugenia ha dit...

Aixi es parla noia !!!!
El collaret i la bossa son maquissimsssssssssss i com no... la Maria tambe !!!!

Lua ha dit...

Hola noieta! ostres, per fi puc posar-li cara a la teva germana Maria... us assembleu molt, no?
Molt xulu el collaret i el bolso!
Petons!

Belen ha dit...

hola!! ja he tornat!
tot molt maco com sempre!
a veure quan ens veiem que ja no se ni quina cara fas!

petons