2 de març 2008

Fil Parranda, a Sitges

Aquest cap de setmana es celebra el Festival de Patchwork de Sitges, una cita anual que cap adicta a aquesta labor es pot perdre. Aquest any la carpa s'ha muntat al passeig i ha fet un temps excel·lent cosa que ha afavorit que hordes de frikis prengúessim aquest bonic poble de la costa per tafanejar, remenar i comprar les últimes novetats que portaven els estands d'arreu d'Europa (no és broma, n'hi havia un de Txèquia!!!)
Però sens dubte l'estand més animat, ple de coses i de bon rotllo era el de Fil Art, l'Anna i l'Àngels converteixen en alegria allò que toquen, és realment un plaer visitar-les perquè sempre et reben amb un somriure!
Però amb tota aquesta prèvia encara no he dit el més important:
Fil Parranda estuvo allí!! Xa-Xan!!
Les agulles i els collarets de Fil Parranda van tenir el seu raconet a l'estand de Fil Art i, tot esperant les informes de vendes de l'Anna, ja només el fet d'haver-hi sigut ha estat tot un èxit!

Aquí van unes fotos robades del blog de l'Anna (amb l'emoció del moment em vaig descuidar la càmera)


6 comentaris:

Belen ha dit...

Com me n'alegro de que t'anès bé a Sitges! La veritat és que per les fotos que he vist és tot xulíssim el que fas... m'encanta!

Anna S. ha dit...

Hola Queta... va ser impressionant!! És cert!! Jo vaig gaudir molt, tot i que no tenía massa temps. Però m'en vaig anar ben firada. Per cert, jo els hi vaig comprar génere a un stand que eren estrangers, però eren hungaresos, perqué fins i tot m'en vàren donar l'adreça web. Són aquests mateixos que dius tu??

Fil de vint ha dit...

Quins collarets més xulos, quina ràbia, jo no els vaig veure a la fira. Espero poder comprar-me´n un, els vens en algún altre lloc?

Ana Salom ha dit...

Eren teus?
Jo si els vaig veure.
Acabo de descubrir el teu blog arrel de BCNKnits.
Jo també els hi tinc uns disenys a l'Anna de Filart, pero en el meu cas es brodat i Patch. :)
Fins aviat!

Queta ha dit...

Fil de vint, he visitat el teu blog i veig que ets andorrana, a barcelona sí que hi ha una botiga on els venen el collarets, es diu PARA MAMA. Si em dones el teu mail podem mirar de quedar i te n'evio un que t'agradi per correu.

Ana, ens veiem dilluns vinent a BK? jo només hi he anat un parell de vegades així que no conec ningú però et buscaré, vale?!

Anna Orduña ha dit...

hola queta!!
has rebut el meu e-mail?? t'he enviat l'status de vendes...
ja em diràs que vols que fem