6 de febr. 2008

Nous horitzons





Fil Parranda explora nous horitzons i s'endinsa en l'apassionant al temps que friqui món del ganxet i la mitja. Aquí presento una peça eclèctica i polivalent, que tan pot ser un collaret, com una cinta pel cabell com un cinturó. Espero comentaris i comandes!

5 comentaris:

namaga ha dit...

que xulo!

va bé eh! l'ordenador per fer les fotos :P

Belen ha dit...

molt maco! jo faig mitja i m'agradaria començar amb el ganxet... a veure si m'animo, però és que em dona la sensació que és més dificil... poc a poc.

Queta ha dit...

sí que és més complicat però tu ets una master, que he vist el teu blog!! segur que no tindràs cap problema! Pensa que jo sóc esquerrana i tinc un embolic de mans que ja no sé amb quina he d'agafar el ganxet!!

Belen ha dit...

Va si, em tinc que animar.... a veure si trobo algun manual per internet i un patró fàcil. Alguna suggerència?
M'agradaria passar-me per la tenda aquella on dius que tens coses per vendre però em queda una mic alluny de casa. A veure si busco temps!
Fins aviat!

Queta ha dit...

Jo vaig a una botiga que es diu Tricot's cafè, és xula i t'ajuden i et guien. Tenen força paciència... És a Balmes, a la parada de putxet dels ferrocarrils. Per cert, el cap de setmana vinent hi ha el Festival de Sitges de Patchwork si us agraden les labors val molt la pena i a més hi haurà els meus collarets!